ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Підсумки весняного конкурсу «KITCHEN GARDEN»

Весна, як символ початку нового життя, надихає для створення креативних ідей у вирощуванні рослин. Під ніжним промінням прокидається природа, молоді серця і творчі ідеї. Весняний період сповнений енергії, яка спонукає до розвитку і змін. Саме тому на кафедрі землеробства був проведений конкурс «KITCHEN GARDEN», участь в якому прийняли усі охочі здобувачі загальної середньої, професійно-технічної, фахової передвищої освіти України.

За умовами конкурсу необхідно було виростити з насіння в горщику рослину та створити затишний куточок для неї. Участь у заході підтримали здобувачі Херсонського професіонального ліцею зв’язку і поліграфії, Зеленівської загальноосвітної школи l-lll ступенів, Херсонської багатопрофільної гімназії №20 імені Бориса Лавреньова, Комунального закладу "Гімназія імені Олени Журливої Кропивницької міської ради", Ліцею природних наук Кропивницької міської ради Кіровоградської області, Комунального закладу "Ліцей "Лідер" Кропивницької міської ради" та Херсонського загальноосвітнього навчально-виховного закладу №11 Херсонської міської ради.

Членами журі виступили викладачі кафедри землеробства, які відзначили відповідальний підхід до виконання творчого завдання та оригінальні роботи учасників.

Перше призове місце посіла робота «Вирощування бобової рослини в домашніх умовах. Квасоля» Ткаченко Павла здобувача Комунального закладу "Гімназія імені Олени Журливої Кропивницької міської ради", що навчається у 9 класі.

Друге призове місце присуджено роботі «Гірчиця» виконала Гавриленко Дарʼя здобувачка Херсонської багатопрофільної гімназії №20 імені Бориса Лавреньова, що навчається у 9 класі.

Третє призове місце отримала колективна робота «Ми за здоровий спосіб життя, любимо наших улюбленців і активно допомагаємо батькам, у підготовці до дачного сезону» здобувачів Херсонського загальноосвітнього навчально-виховного закладу №11 Херсонської міської ради Херсонський загальноосвітній навчально-виховний заклад №11 Херсонської міської ради. Колективна робота учнів 8-Б класу  Сіркіч Катерина (Трава для котиків), Риженко Оксана (Мікрозелень для здоров'я), Страхов Микита та Страхов Артем (Готуємося до дачного сезону).

Переможці конкурсу отримують цінні призи:

1 місце - Power Bank 20000mAh;

2 місце – Фітнес браслет smart watch;

3 місце - Портативная мини-колонка Bluetooth.

Вітаємо переможців та дякуємо усім учасникам конкурсу, кожна робота була особливою і унікальною. Нехай ваша творчість ніколи не знає меж, і завжди приносить Вам радість та визнання.

Бажаємо подальших успіхів у всіх ваших творчих починаннях!

Автор: асистентка кафедри землеробства Марія НІКІТЕНКО