ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Чергові спортивно-інтелектуальні баталії для здобувачів ХДАЕУ “Знавець олімпійського спорту”!!!

Значна кількість людей вважають, що фізичне виховання це лише тільки виконання фізичних вправ і не більше. Проте це зовсім не так! Звісно, фізичне виховання це система заходів спрямована на розвиток фізичних якостей, навчання рухових вмінь та навичок, а також на формування психологічної готовності до різноманітних ситуацій, отримання теоретичних відомостей з різних видів спорту та напрямків рухової діяльності! Саме для збільшення знань в галузі фізичного виховання та спорту викладачі фізичного виховання ХДАЕУ провели черговий спортивно-інтелектуальний захід “Знавець олімпійського спорту” під час якого здобувачі змогли показати власну ерудицію та дізнатись багато нового та цікавого з олімпійського спорту.

Під час вікторини здобувачі поглинули в атмосферу Стародавніх олімпійських ігор, дізнались в яких видах спорту змагались на перших олімпійських іграх, відповідали на складні та непередбачувані питання пов'язані з олімпійськими іграми сучасності.

Здобувачі дізнались про досягнення українських спортсменів на олімпійських іграх, роль олімпійського руху в світовому суспільстві, побачили різноманітність видів спорту в програмі олімпійських ігор та побажали нашим спортсменам досягти максимально високих результатів на олімпійських іграх 2024 року в Парижі!

Як завжди спортивна вікторина проводилась в інтерактивному форматі, що додавало певної інтриги та непередбачуваності фінального результату! Загострення пристрастей відповідало духу олімпійського спорту де визначення переможця не можливо до останнього кроку дистанції! Саме такий дух безкомпромісної боротьби додавав вікторині неймовірного напруження та емоційності.

За підсумками спортивної вікторини місця вперше перемогу святкували представники економічного факультету. Загальний розподіл місць був наступним: ІІІ місце зайняв представник факультету рибного господарства та природокористування - Пашинний Артем, ІІ місце виборов представник економічного факультету — Бєлий Олександр та чемпіоном став здобувач вищої освіти також з економічного факультету Черков Андрій.

По завершенні спортивної вікторини переможці та призери отримали дипломи відповідного рівня, а всі учасники отримали сертифікати, які підтверджують їх участь в заході!

Вітаємо призерів та переможців й бажаємо не зупинятись на досягнутому й поряд з виконанням різних рухових вправ знаходити час для покращення власних знань з фізичного виховання та спорту!!!

Автори: доценти Євгеній Стрикаленко, Олег Шалар, Сергій Драчук, Юрій Кан, викладачі Юлія Барановська, Артем Гараєв