ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Херсонський державний аграрно-економічний університет продовжує співпрацю з Мавістою

Наприкінці березня 2024 року Херсонський державний аграрно-економічний університет та Студентська служба працевлаштування «Мавіста» скріпили підписами новий меморандум, офіційно продовжуючи свою плідну співпрацю.

«Мавіста» – це ліцензоване агентство з працевлаштування, яке надає широкий спектр послуг для абітурієнтів, студентів та випускників закладів освіти, прагнучи допомогти їм у реалізації їхніх освітніх та кар’єрних цілей.

Метою співпраці між ХДАЕУ та «Мавістою» є організація різноманітних освітніх програм для абітурієнтів, студентів та випускників за кордоном, проведення презентацій та семінарів, де студенти зможуть отримати актуальну інформацію про можливості навчання та працевлаштування за кордоном, працевлаштування студентів на період літніх канікул за програмою ZAV, проходження оплачуваної практики за кордоном.

Співпраця з «Мавістою» надає студентам ХДАЕУ такі переваги:

  • Можливість отримати актуальну інформацію про навчання та працевлаштування за кордоном.
  • Підтримка та допомога у виборі програми навчання або працевлаштування, оформленні документів та підготовці до виїзду за кордон.
  • Можливість знайти роботу за кордоном та здобути цінний досвід.

ХДАЕУ та «Мавіста» сподіваються, що співпраця між ними допоможе студентам ХДАЕУ досягти своїх освітніх та кар'єрних цілей, а також відкриє перед ними нові можливості для розвитку та самореалізації.

Автор: Навчально-методичний відділ (01.04.2024)