ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Марафон тренінгів для психологічної підтримки громадян і розвитку волонтерського руху

Кандидатка філософських наук, доцентка кафедри публічного управління управління та права Тетяна Лєнь разом з іншими тренерками – Іриною Ханіковою та Оленою Тарасовою – виступила співавторкою й ведучою низки заходів у форматі Марафону тренінгів для психологічної підтримки громадян та розвитку волонтерського руху.

Заходи було реалізовано в межах проєкту ГО «Жива-Я» разом із партнерською організацією «Slovene Philanthropy» (Словенія) за фінансової підтримки Офісу Координатора програм допомоги США в Європі, Євразії, Державного департаменту США, Міністерства закордонних та європейських справ республіки Словенія в рамах 10-го раунду програми «Development Cooperation Partnership Program».

Тренінги було присвячено різновекторним і надзвичайно актуальним темам, значущість яких зросла під час війни: «Стрес. Прояви. Техніки подолання», «Емоційне вигорання», «Ресурсність дорослого», «Лідерство починається з себе», «Самооцінка та психологічна рівновага», «Толерантність, як запорука людяності». Здобувачі й викладачі ХДАЕУ мали можливість узяти участь у цих заходах, отримати теоретичні та практичні знання з цієї багатоаспектної тематики.

Усі тренінги проходили в теплій та дружній атмосфері,  в якій учасники змогли ефективно опанувати корисні вправи для майбутнього практичного застосування в межах самодопомоги та дізнатися більше цікаво про себе. Виконання вправ супроводжувалося цікавими легендами, цитатами та практичними прикладами й порадами з життєвого досвіду тренерок про те, як поводити себе в тій чи іншій ситуації.

Щиро дякуємо авторкам тренінгів за пізнавальні зустрічі й напрочуд корисний досвід та сподіваємося, що заходи матимуть продовження!