ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Програма з креативного підприємництва «Компас з підприємництва для молоді» - розвиваємо Soft-skills разом

Розпочалася молодіжна програма дводенною діалоговою майстернею, організованою командою Агенції сталого розвитку «Хмарочос» у Молодіжному Креативному просторі «KOWO» для молоді та тих, хто працює з нею у Кропивницькому.

Програма заходу була насиченою та інтенсивною. Розглядалися креативні індустрії як сфера реалізації творчого потенціалу молоді; познайомилися з молодіжним стартапом «Що несеться», спікер Аня Гончаренко; слухали, як монетизувати свої вміння через створення продукту та послуги; спілкувалися про соціальне підприємництво та соціальну відповідальність бізнесу;

На другий день інтенсивну розглядалася бізнес-модель Канвас та креативні формати напрацювань ідей бренд-крафту (з цього питання були передачені практичні вправи), а також пройшов тренінг «Самопрезентація та розбудова особистого бренду» від Ольги Лугинець.

Після цікавих виступи спікерів, які ділилися своїм досвідом, присутні отримали цінні поради, дієві інструменти, а також нові ідеї та натхнення для подальших кроків розвитку себе та свого майбутнього бізнесу.

Доповнювали програму вправи на мережування та командотворення. Учасники та учасниці проявили великий інтерес та активно брали участь у діалозі. Ставили цікаві питання та ділилися власним досвідом. Серед учасників та учасниць – молоді люди, які мають свою власну справу: кондитерська, створення герданів, фото та відкопродакшн тощо.

Здобувачі Херсонського державного аграрно-економічного університету відзначилися своєю зацікавленістю, неординарністю, креативністю та працьовитістю. Завершили захід наповнені енергією та готовністю до реалізації своїх ідей та цілей у сфері підприємництва.

Проєкт «Хаб стійкості молодіжних центрів та просторів Кропивниччини» громадської організації «Агенція сталого розвитку «Хмарочос»» виконується у рамках грантової програми «ТРИМАЙ», що впроваджується  Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine у партнерстві з громадською організацією YouthUp за підтримки ЄС та Німецького банку розвитку KfW Посольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kiew. Партнер проєкту – Управління молоді та спорту Кіровоградської обласної військової адміністрації

#ХмарочосДляМолоді

#ХДАЕУ