ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Технологічний прогрес в спорті, як необхідна складова розвитку, очима здобувачів ХДАЕУ!!!

Сьогодні в світі відбувається значний технологічний розвиток в усіх галузях людського існування. Звісно не є винятком і розвиток спорту та фізичного виховання! Різні технології активно використовуються як в тренувальній так і змагальній діяльності спортсмена, створюючи все необхідне для підвищення змагальних показників та досягнення найвищих результатів.

Напередодні було організовано та проведено чергове засідання студентського Круглого столу, яке було присвячено вивченню питання використання новітніх технологія в спортивній діяльності! Природно що даний захід проводився в межах спортивно-інтелектуального марафону який запровадили викладачі фізичного виховання Херсонського державного аграрно-економічного університету!

Під час засідання здобувачі в доброзичливій, дискусійній атмосфері мали можливість обговорити актуальну необхідність пошуку та використання новітніх технологій в різних видах спортивної діяльності, а також наголосили про гостру необхідність їх впровадження в підготовку спортсменів збірних команд України!

За результатами роботи Круглого столу здобувачі отримали сертифікати учасників, а найкращі доповідачі були відзначені дипломами за певними номінаціями!

За підсумками роботи Круглого столу всі здобувачі отримали масу позитивної та корисної інформації, яка розширила уявлення про важливість використання різноманітних технологій в процесі занять фізичним вихованням та спортом. Всі учасники засідання виразили велику задоволеність можливістю висловлення власної думки та підкреслили важливість гармонійного поєднання фізичної активності з інтелектуальним розвитком, що є одним з основних напрямків діяльності Херсонського державного аграрно-економічного університету з метою підготовки успішної, досвідченої та здорової особистості!!!

Автори: доценти Є. Стрикаленко, О.Шалар, С. Драчук, Ю Кан, ст. викладач Ю Барановська, викладач А. Гараєв.