ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Перемога на Всеукраїнському студентському професійному творчому конкурсі наукових робіт «Збереження родючості ґрунтів» у залік факультету рибного господарства та природокористування

Всеукраїнські конкурси студентських наукових робіт є важливим інструментом підтримки та розвитку наукового потенціалу молодих дослідників. Участь у конкурсі дозволяє здобувачам продемонструвати свої здібності, таланти та досягнення у науковій сфері і приносить визнання як самому студентові, так і його науковому керівнику. На Всеукраїнський студентський професійний творчий конкурс наукових робіт «Збереження родючості ґрунтів» викладачами кафедри екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка було відправлено 5 наукових робіт студентів. Робота здобувачки вищої освіти Ірини ГАЛЬЧУК (керівник к.с.-г.н. Микола БОЙКО) на тему «Забруднення земель внаслідок воєнних дій та їх ревіталізація» пройшла відбірковий тур і успішно була захищена на підсумковій конференції, яка відбулась онлайн 26 березня 2024 року на базі Миколаївського НАУ. За результатами захисту наукових робіт Ірина Гальчук отримала Диплом ІІ ступеня.

Вітаємо здобувачку та її наукового курівника з перемогою! Бажаємо подальших успіхів у науковій та професійній діяльності!

 Колектив кафедри екології та сталого розвитку імені професора

Ю.В. Пилипенка