ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Знайомство здобувачів вищої освіти економічного факультету з Центром кар’єри ХДАЕУ

11 квітня 2024 року для здобувачів вищої освіти економічного факультету було проведенна студентська година, метою якої було ознайомлення з діяльністю Центра кар’єри Херсонського державного аграрно-економічного університету.

На початку зустрічі доповідач ознайомила присутніх з Центром кар'єри Херсонського державного аграрно-економічного університету. Вона детально розкрила структуру Центру кар'єри, описуючи його розділи та функції.

Під час зустрічі було представлено структуру та зразок резюме і супровідного листа. Ця інформація допоможе здобувачам університету правильно оформити документи, необхідні для пошуку роботи. Студенти можуть використовувати зразки резюме та супровідного листа як основу для створення власних документів. Фахівці Центру кар'єри можуть допомогти здобувачам ХДАЕУ написати резюме та супровідний лист, які відповідатимуть їхнім потребам та кваліфікації.

Наступною цікавою вкладкою, яка була продемонстровано, є «Лайфхаки для кар’єрного майбутнього» – єдиний простір, де накопичуються корисні поради, які допоможуть під час влаштування на роботу. Цей ресурс може допомогти у розвитку навичок, необхідних для успішного працевлаштування.

На вкладці «Пошук роботи» представлені актуальні вакансії від різних роботодавців. Інформація про вакансії ретельно перевіряється, тому здобувачі вищої освіти можуть бути впевнені в її достовірності.

Також було продемонстровано такі розділи: «Аспірантура», «Освіта протягом життя», «Неформальна освіта», «Дуальна освіта», «Практика» «Події для кар’єрного майбутнього». Саме за допомогою цих розділів здобувачі ХДАЕУ можуть отримати інформацію про різноманітні можливості для самовдосконалення та безперервного навчання, знайти курси, тренінги та семінари, які допоможуть їм здобути нові знання та навички, необхідні для успішного працевлаштування, дізнатися про можливості проходження практики у різних компаніях та організаціях, отримати інформацію про різноманітні кар'єрні заходи, які допоможуть їм у пошуку роботи та побудові успішної кар'єри.

Автор: Навчально-методичний відділ (11.04.2024)