ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Партнерство для розвитку та спільного майбутнього

Розширились горизонти співпраці, завдяки підписанню ще одного меморандуму, з відділом освіти с. Соколівське Кіровоградського району Кіровоградської області.

Олена Шаумян разом з колективом викладачів: Віктор Слонь, Роман Базака та Валентина Зубенко, підписали меморандум про співпрацю з відділом освіти Соколівської сільської ради та Херсонським державним аграрно-економічним університетом.

На фото Мазурік Андрій Миколайович – голова відділу освіти Соколівської сільської ради, та Олена Шаумян представник Херсонського державного аграрно-економічного університету

Меморандум про співпрацю між відділом освіти Соколівської сільської ради та Херсонським державним аграрно-економічним університетом відкриває безліч можливостей та перспектив для обох сторін. Така співпраця може сприяти створенню умов для підвищення інтересу учнів до науки та вивчення сільськогосподарських та екологічних питань, що є актуальними для регіону. Меморандум відкриває нові можливості для покращення якості освіти та розвитку сільських територій, а також сприяє обміну досвідом та знаннями між університетом та школами сільських районів.

Важливою перевагою співпраці є створення умов для професійної орієнтації учнів. Участь університету в кар'єрних ярмарках, воркшопах та інших заходах дозволить учням отримати інформацію про різні напрями вищої освіти та можливості подальшого розвитку у сільських галузях. Така співпраця стимулюватиме молодь до активної участі у різних сферах сільського життя та сприятиме їхньому професійному зростанню.

 

РАЗОМ ДО СТВОРЕННЯ НОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ТА РОЗБУДОВИ МИРНОЇ УКРАЇНИ.

Автор: Валентина ЗУБЕНКО (12.04.24р.)