ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Гостьова лекція здобувачів Херсонського державного аграрно-економічного університету з заслуженим майстром спорту України з академічного веслування Оленою Олефіренко!

Формування здорової та фізично міцної особистості головне завдання процесу фізичного виховання! Проте приклад завжди необхідно брати з найкращих та найбільш успішних! Саме тому в межах освітньо-спортивного марафону, який проводять викладачі фізичного виховання була організована та проведена чергова гостьова лекція з видатними спортсменами України!

Після зустрічей з представниками спортивних одноборств, легкої атлетики, гандболу на цей раз в гості до здобувачів завітала Заслужений майстер спорту України, учасниця двох олімпійських ігор, переможниця етапів Кубку світу, призерка чемпіонатів світу, неодноразова чемпіонка Європи з академічного веслування — Олена Олефіренко!

Під час лекції Олена поділилась власною історією становлення в спорті. Вона розповіла про те, що починала зайняття спортом з тренувань гандболом, який сформував в неї бажання займатись руховою діяльністю! В подальшому вона, потрапивши на тренування веслярів-академістів вирішила спробувати себе в цьому виді спорту й чітко зрозуміла, що це саме її стихія! Саме зосередивши власні зусилля на академічному веслуванні вона, завдяки працелюбності та цілеспрямованості, змогла піднятись на найвищий рівень,  потрапити до складу збірної України та прийняти участь в Олімпійських іграх!

Гостя також поділилась важливістю злагодженої та якісної роботи в команді. Так як і в житті саме від дій кожного з учасників колективу залежить загальний успіх та перемога! В другій половині лекції здобувачам була надана можливість  задати питання спікеру та отримати розгорнуті відповіді.

Кількість заданих питань, як по складності так і по різноманітності перевершила всі очікування. Спілкування проходило в цікавій та доброзичливій атмосфері, де всі учасники отримали масу позитивних емоцій, корисних знань, розкрили світ спорту з іншої сторони та зарядились духом спорту та фізичного виховання!

На завершенні зустрічі Олена Олефіренко висловила слова вдячності всім присутнім, наголосивши на тому, що тільки з здоровому розвинутому тілі можу бути сформована інтелектуальна, незалежна та здорова духом українська нація!

Автори:доценти:Євгеній Стрикаленко, Сергій Драчук, Олег Шалар, Юрій Кан, викладачі:Юлія Барановська, Артем Гараєв