ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Онлайн-квест «Я. Закон. Держава» від кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук

З 1 по 5 квітня за ініціативи кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук відбувся онлайн-квест «Я. Закон. Держава» для учнів 9-11 класів, участь у якому дозволила школярам поринути в цікавий світ управління та права й отримати грамоти та цінні призи. Склад учасників був досить різноманітно представлений учнями шкіл, які тимчасово перебувають за кордоном; школярами з міста Кропивницького й області; представниками шкіл Херсона та області. Учасники конкурсу в захопливій і напруженій боротьбі демонстрували знання й виборювали цінні призи. Завдання різного рівня складності охоплювали як сучасні правові питання: дискримінацію, захист прав людини, різні аспекти міжнародного права тощо, так і питання публічного управління та адміністрування.

Грамоти за активну участь отримали: Пирожок Ілля, Гридіна Юлія, Сербін Аліна, Перепелиця Захар, Антоненко Вікторія, Довженко Маргарита, Чапська Ангеліна.

Перше місце виборола в напруженій боротьбі Жак Ксенія. Друге місце – в Небелиці Сусанни. Третє місце поділили між собою Фесенко Софія та Фертак Ксенія. Переможців конкурсу нагороджено цінними призами.

Сподіваємося, що актуальні й корисні подарунки (підписка на Netflix, настільна світлодіодна LED лампа DESK на акумуляторі, флеш пам'ять USB Transcend USB 128GB, а також потужна універсальна мобільну батарею для підзарядки різних гаджетів) стануть у пригоді нашим переможцям і сприятимуть розширенню пізнавальних обріїв.

Щиро вітаємо переможців конкурсу та дякуємо всім учасникам за інтерес до управлінсько-правової сфери та виявлені знання! На урочистому нагородженні від учасників квесту надійшла пропозиція створити науковий гурток та продовжити ознайомчі лекції-бесіди з правових та управлінських питань, які їх зацікавили в процесі виконання завдань. Ми дуже раді продовжити взаємодію в цьому напрямку і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!