ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна зустріч викладачів економічного факультету ХДАЕУ із здобувачами Кіровоградського кооперативного фахового коледжу економіки і права ім. М.П. Сая

16 квітня 2024 року викладачами економічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету – доцентами кафедри підприємництва, обліку та фінансів Вірою Савченко і Лесею Кононенко, доцентом кафедри соціальних та поведінкових наук Оленою Шаумян і доцентом кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій Ігорем Олійником за участі здобувачів економічного факультету було проведено профорієнтаційну зустріч із здобувачами Кіровоградського кооперативного фахового коледжу економіки і права ім. М.П. Сая.

У ході зустрічі здобувачі коледжу отримали інформацію щодо можливості та переваг здобуття освіти у Херсонському державному аграрно-економічному університеті. Викладачами було акцентовано увагу на можливості здобуття освіти за дистанційним, гібридним та дуальним форматами.

Особлива подяка нашим захисникам та захисницям, які боронять нас та надають можливість продовжувати наукову та навчальну діяльність на користь нашої країни!

Разом до перемоги!