ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Партнерство заради майбутнього!

17-18 квітня представники Херсонського державного аграрно-економічного університету прийняли участь у Річній зустрічі Програми USAID АГРО та партнерських університетів, що приурочена до річниці підписання Спільної декларації про впровадження передового досвіду просторового планування у вищій освіті для інженерів-землевпорядників.

Херсонський державний аграрно-економічний університет є давнім партнером Програми USAID АГРО і успішно впроваджує кращі напрацювання та освітні практики в сфері просторового планування.

До діалогу долучилися урядовці, парламентарі, представники громадського сектору. У свою чергу університети представили їм свої кейси допомоги громадам у впровадженні кращих світових практик управління  земельними ресурсами.

Юрій ЯРЕМКО, д.е.н., професор кафедри землеустрою, геодезії та кадастру, гарант ОПП «Геодезія та землеустрій» другого (магістерського) рівня вищої освіти під час панельної дискусії «Успішний досвід співпраці університетів та громад» розповів про досвід ХДАЕУ щодо імплементації методології просторового планування територій громад в освітній процес за ОПП «Геодезія та землеустрій» та дієві  практики ефективного діалогу між громадами, органами державної влади та університетом.

За допомогою засобів дистанційного зв’язку до заходу також долучилися Наталія ДУДЯК декан факультету архітектури та будівництва ХДАЕУ, гарант ОПП «Геодезія та землеустрій» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, Ірина БАРУЛІНА, асистент кафедри землеустрою, геодезії та кадастру та здобувачі вищої освіти спеціальності 193 Геодезія та землеустрій четвертого року навчання.

Ефективна співпраця закладів вищої освіти, бізнесу та громад – запорука якісних змін у країні!