ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Конкурс англійської мови ENGLISH LANGUAGE QUEST від Херсонського державного аграрно-економічного університету

Сьогодні, 22 квітня 2024 року, в Херсонському державному аграрно-економічному університеті стартував ENGLISH LANGUAGE QUEST, який організували викладачі іноземних мов кафедри публічного управління, права та гуманітарних. Цей захід приурочений до Міжнародного дня англійської мови, який традиційно святкують 23 квітня в усьому світі.

До івенту приєдналися понад 60 осіб із різних куточків світу. Це здобувачі загальної середньої та вищої освіти Херсона, Херсонської області, Кропивницького, Кіровоградської області, Києва, Київської області, Одеси, Кривого Рогу, Сумської області, Львова, Запоріжжя. Так само як англійська мова гуртує навколо себе людей, так і наш захід об’єднує всіх охочих удосконалювати англійську мову, де б вони зараз не перебували – в Україні, Туреччині, Німеччині, Словаччині, Польщі, Румунії чи Грузії. 

ENGLISH LANGUAGE QUESTтриватиме п’ять днів – з 22.04.2024 по 26.04.2024. Платформа щоденних зустрічей – Google Classroom. Саме тут кожного дня будуть виставляти завдання з детальним описом, інструкцією щодо їх виконання та критеріїв оцінювання. Учасник квесту може отримати максимум 10 балів за виконання одного завдання та 50 балів загалом.

За весь час нашого інтелектуального змагання учасники конкурсу прокачають письмові та усні комунікативні навички, граматичні та лексичні скіли, спланують візит до англомовної країни. Багато цікавого й унікального чекає на здобувачів: спілкування зі штучним інтелектом, розгадування загадки за непересічним описом п’яти професій, які учасники квесту зможуть отримати після закінчення ХДАЕУ, перетворення на кулінарного детектива. Кожен зможе зануритися у світ емоцій видатного англійського драматурга Вільяма Шекспіра. Більше того, з’явиться виняткова нагода відчути себе в ролі актора та режисера!

 

День першийSECRET MESSAGE.

Завдання: 20 речень та дві колонки з позначками Correct / Incorrect. Потрібно проаналізувати кожне речення відповідно до його граматичної правильності та обрати літеру, визначивши, чи правильно це речення оформлене граматично, чи ні. Наприкінці здобувач отримає повідомлення у вигляді секретного коду.

Результат: розгадати секретний код.

Критерій оцінювання: граматичний (правильний вибір усіх літер – 10 балів; кожна помилка – це мінус один бал).

Команда ENGLISH LANGUAGE QUEST бажає всім учасникам квесту успіху! MAY SUCCESS ATTEND YOU!

 Автор – Юлія Главацька (22.04.2024)