ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вітаємо переможців конкурсу «Мій чарівний ЗооСвіт»!

За ініціативи кафедри ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка та підтримки керівництва університету було проведено конкурс «Мій чарівний ЗооСвіт» для учнів 8–11 класів закладів загальної середньої освіти.

За умовами конкурсу учасники мали підготувати цікаві та незвичайні фото/відео матеріали зі своїм домашнім улюбленцем.

Завдання конкурсу викликало неабиякий інтерес серед школярів і заохотило до участі в ньому учнів багатьох закладів загальної середньої освіти Херсонщини та Кіровоградщини.

Домашні улюбленці — це тварини, які живуть з людьми в їхніх домівках та залишаються членами родини. Вони є джерелом радості, компанії та надійної прив'язаності для своїх власників, тому домашні тварини, які живуть пліч-о-пліч з людиною, постійно потребують її підтримки, турботи та догляду. Але натомість вони дарують нам свою любов та відданість.

Конкурсні роботи продемонстрували творчий підхід до виконання завдання й винахідливість школярів.

Після тривалого обговорення, журі – члени кафедри ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка визначилися з переможцями. Призові місця розподілили таким чином:

1 місце – Романенко Микита.

2 місце – Ференс Анна.

3 місце – Васильченко Ілля.

Переможці конкурсу отримали особисто від завідувача кафедри Кушнеренка Владислава Григоровича головний приз: упаковку корму для свого улюбленця, та сертифікат про участь .

Сподіваємося, що цей захід надихатиме учнів на розвиток творчих здібностей, а також на участь у конкурсах, що організовує ХДАЕУ!

Автор: асистент Овдієнко К.Т.(25.04.2024 р.)