ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Майстер-клас з розвитку Soft-skills: відкриття нових горизонтів в управлінні та комунікаціях для здобувачів ВО ОП Менеджмент ІТ

У самому серці сучасного бізнесу лежить важливість м'яких навичок, які стають додатковою силою для будь-якого фахівця, незалежно від галузі та рівня досвіду. Інтерес до цих навичок постійно зростає, оскільки вони стають ключем до успіху у складних умовах сучасного ринку.

25 квітня 2024 року здобувачі економічного факультету, які навчаються на ОП «Менеджмент ІТ» відвідали вебінар від консалтинго-тренінгової компанії «Е5» на тему «Найнеобхідніші Soft-skills: навіщо, які саме та як їх розвинути». Спікерка вебінару Юлія Куркіна (CEO & FOUNDER Nerdish.Io) – менеджерка з 14 річним досвідом бізнес-управління проектами та IT-компаніями; експертка та радниця з питань організаційного і бізнес дизайну та менеджменту; засновниця освітнього стартапу Nerdish.

Під час вебінару здобувачі мали можливість:

  • дізнатись про походження тенденції розвитку soft-skills та зрозуміти, які саме навички потрібно розвивати;
  • розібратись у топових навичках лідерства, комунікації та командної роботи, розкладених на складові;
  • отримати рекомендації щодо літератури та відеоматеріалів для подальшого розвитку soft-skills.

Розвиток soft-skills завжди буде важливим незалежно від посади та досвіду роботи, а тому варто розумітися і розвивати soft-skills.

Переглянути запис вебінару можливо за посиланням: Найнеобхідніші Soft-skills: навіщо, які саме та як їх розвинути