ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Комунікація під час війни: вебінар розкрив важливі аспекти ефективної взаємодії

Кінець минулого тижня в Херсонському державному аграрно-економічному університеті став платформою для вивчення складних, але надзвичайно важливих аспектів комунікації в умовах війни. 26 квітня 2024 року для здобувачів та науково-педагогічного персоналу економічного факультету відбувся вебінар за темою «Комунікація під час війни», організований кафедрою менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій Херсонського державного аграрно-економічного університету за сприянням АрселорМіттал Кривий Ріг.

Спікер: Марія Головань – психологиня, арт-коуч, запрошений спікер від АрселорМіттал Кривий Ріг.

Під час вебінару учасники мали можливість ознайомитися із ключовими аспектами побудови комунікацій з урахуванням особливостей воєнного часу. Розглянули такі питання як проблеми комунікації, в тому числі перешкоди ефективної комунікації та шляхи їх подолання, нові правила безпечного та ненасильницького спілкування.

Вебінар також торкнувся теми конфліктів, які часто виникають через неефективну комунікацію. Учасникам було представлено інструменти для управління конфліктами за допомогою двох рамок: рамки проблем та рамки результатів.

Особливий інтерес серед учасників викликали поради та інструменти ідентифікації типу особистості за тестом DISC, який допомагає дослідити поведінку людини у певній ситуації.

Вебінар був не лише джерелом нової інформації, але й практичних порад, інтерактивних вправ та прикладів. Зустріч виявилася дуже корисною для всіх учасників, які прагнуть покращити свої навички комунікації, особливо в умовах війни та її наслідків.

Висловлюємо вдячність спікеру за змістовну і пізнавальну доповідь, практичні поради, вправи та відповіді на питання учасників; компанії АрселорМіттал Кривий Ріг за сприяння цієї зустрічі.

Сподіваємося на подальшу співпрацю та інші плідні зустрічі!

Висловлюємо щиру подяку Збройним Силам України за можливість проведення заходу в ці складні часи та за те, що даруєте нам відчуття захищеності.