ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Співробітництво заради майбутнього Херсонщини між ХДАЕУ та Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області

Наприкінці квітня 2024 року Херсонський державний аграрно-економічний університет в особі ректора Кирилова Юрія Євгеновича та Головне управління Пенсійного фонду України в Херсонській області в особі начальника Кальницького Романа Володимировича підписали договір «Про співробітництво».

Сторони домовились об’єднати ресурси, потенціал та досвід для реалізації спільних проєктів щодо підвищення ефективності підготовки фахівців та науково-практичного співробітництва. У рамках співпраці та за підтримки Центру кар’єри ХДАЕУ у здобувачів буде можливість проходити стажування та практики, щоб отримати практичний досвід роботи та налагодити контакти з потенційними роботодавцями.

Підписання договору про співпрацю між ХДАЕУ та ГУ ПФУ в Херсонській області – це важливий крок на шляху до створення ефективної системи підготовки кадрів та сприяння працевлаштуванню випускників університету.

Автор: навчально-методичний відділ (29.04.2024)