ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Робота секції «Підприємництво, облік та фінанси в умовах сучасних викликів» у рамках Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Міждисциплінарні наукові студії 2024»

26 квітня 2024 року в рамках Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Міждисциплінарні наукові студії 2024» відбулось засідання секції «Підприємництво, облік та фінанси в умовах сучасних викликів», до якого долучилися викладачі кафедри підприємництва, обліку та фінансів, а також здобувачі економічного факультету різних рівнів навчання.

На секцію було подано доповіді здобувачів з різних вищих навчальних закладів України: з Льотної академії Національного авіаційного університету (м.Кропивницький), Херсонського державного аграрно-економічного університету, Центральноукраїнського національного технічного університету (м.Кропивницький), Херсонського державного університету (м.Івано-Франківськ) та інших.

Найбільшу зацікавленість викликали теми, що пов’язані з відновленням економіки України у воєнний та повоєнний періоди, такі теми не лише викликали активне обговорення, але й надихнули на нові ідеї та рішення.

В результаті засіданні секції було визначено перспективні напрями студентських наукових робіт, які не лише розширять розуміння сучасних викликів, але й призведуть до позитивних змін у майбутньому.

Дякуємо учасникам конференції!

До наступних зустрічей!

Особлива подяка нашим захисникам та захисницям, які боронять нас та надають можливість продовжувати наукову та навчальну діяльність на користь нашої країни!

Разом до перемоги!