ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч здобувачів біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету з директором випробувальної лабораторії ТОВ «РДС ІЛ»

30 квітня 2024 р. відбулася зустріч здобувачів біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету з директором випробувальної лабораторії ТОВ «РДС ІЛ» Михайлюченко Іриною Володимирівною. Даний захід обумовлений забезпечити виконання освітніх вимог, а саме необхідність проведення лабораторних та практичних занять в змішаному типі та передбачає створення необхідних умов до виконання вимог до проведення начального процесу в закладах вищої освіти.

В результаті зустрічі здобувачі мали можливість ознайомитися з специфікою роботи випробувальної лабораторії, дізнатися про обладнання, яке використовується під час проведення досліджень, перелік аналізів та досліджень показників якості, які досліджує лабораторія. Також обговорені подальші напрями співпраці,домовленість про об'єднання ресурсів, потенціалу та досвіду для реалізації спільних проєктів щодо підвищення ефективності підготовки фахівців та науково-практичного співробітництва.