ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вітаємо здобувача ХДАЕУ з перемогою у другому турі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з соціальної та економічної інклюзії

24 квітня на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся другий тур ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з соціальної та економічної інклюзії серед здобувачів вищої освіти з багатьох ЗВО України.

Херсонський державний аграрно-економічний університет представляв здобувач вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 051 Економіка Арсен Єфремов, який підготував наукову роботу з теми «Вплив економічної інклюзії на ревіталізацію України у воєнний та повоєнний періоди» під керівництвом завідувача кафедри підприємництва, обліку та фінансів, к.е.н., доцента Алли Карнаушенко.

Перемога Арсена є досягненням не лише для нього, але є свідченням професіоналізму науково-педагогічного колективу університету, що активно працює над підготовкою та науковою підтримкою здобувачів.

Щиро вітаємо здобувача та його наукового керівника з перемогою, бажаємо їм подальших успіхів у їх наукових і професійних проєктах. Нехай ця перемога буде поштовхом до нових досягнень та внесе свій вклад у подальший розвиток України!

Особлива подяка нашим захисникам і захисницям, які боронять нас та надають можливість продовжувати наукову та навчальну діяльність на користь нашої країни!

Разом до перемоги!