ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Кафедра гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії на Дні відкритих дверей ХДАЕУ

Весна це пора цвітіння та завершення навчального року для всіх учнів шкіл, ліцеїв, коледжів та інших навчальних закладів. Але це ще й пора вибору свого майбутнього. Херсонський державний аграрно-економічний університет у рамках профорієнтації провів відкритий захід для всіх майбутніх абітурієнтів 2024 – ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ! Цей захід проводиться кожного року, щоб допомогти всім зацікавленим з важливим вибором щодо свого майбутнього напрямку навчання та професійної кар'єри.

Цього року, захід відбувся 2 травня 2024 року у Кропивницькому Дендропарку. Всі факультети представили себе та надали можливість майбутнім абітурієнтам поглиблено ознайомитися з особливостями навчання в Херсонському державному аграрному університеті, зустрітися з викладачами та студентами.

Не став виключенням і факультет архітектури та будівництва. Кафедра гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії, показала майбутнім здобувачам перспективи майбутньої професії, представила елементи навчальної програми: основні елементи фізики та радіотехніки, тепловізори, установку перетворення сонячної енергії в електричну та механічну, сонячну панель, основні елементи очищення води, макет гідротехнічної споруди, та основні елементи краплинного зрошення.

Всі викладачі кафедри, які бути присутніми на цій події: Волошин М.М., Заводянний В.В., Рагулін С.В., Ладичук Д.О., Кравченко В.І., Зубенко В.О. намагались зацікавити та пояснити основні тонкощі майбутніх професій гідротехнічного будівництва та електричної інженерії.

І звичайно кафедра пригостила всіх бажаючих смаколиками -)). Це печиво з патріотичними побажаннями та передбаченням майбутнього.

Бажаємо усім учасникам заходу та майбутнім абітурієнтам знайти той напрямок, який їх інтригує та мотивує, і досягти успіхів у навчанні та в майбутній професійній діяльності. Нехай обраний шлях відкриє перед Вами багато нових можливостей та сприяє особистому зростанню і досягненню ваших цілей.

Автори: Зубенко В.О., Волошин М.М. (06.05.2024р.)