ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Настановча конференція з виробничих практик для здобувачів спеціальностей 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 076 Підприємництво та торгівля, 051 Економіка

У рамках підготовки до комплексної виробничої практики з фаху та виробничої практики відбулося традиційне настановче заняття для здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 076 Підприємництво та торгівля, 051 Економіка та здобувачів початкового рівня (короткого циклу) спеціальності 071 Облік і оподаткування. Привітальне слово до присутніх висловила в.о. завідувача кафедри Алла Карнаушенко, підкресливши важливість практичної підготовки майбутніх фахівців, особливо у сучасних умовах.

Інструктаж з питань охорони праці та техніки безпеки провела доцент кафедри рослинництва та агроінженерії Олеся Ревтьо.

На особливостях проходження виробничих практики, дотримання термінів її проходження було акцентовано увагу доцентом  Тетяною Повод - відповідальною за практичну підготовку здобувачів економічного факультету.

Відповідальна за практику від кафедри підприємництва, обліку та фінансів Світлана Коваль детально пояснила здобувачам процес практики, вимоги до документування, звітності та критеріїв оцінювання.

Доцент Наталія Аверчева ознайомила із вимогами і змістом практики за ОПП «Економіка», акцентувала увагу на необхідності дотримання графіку і календарного плану практики, постійного взаємозв’язку з керівниками практики від кафедри.

Після розгорнутого огляду тематичних планів проходження практики для кожної спеціальності, здобувачі активно задавали питання щодо особливостей проходження практики, на які отримали вичерпні та грунтовні відповіді. Викладачі висловили переконання, що отримані під час навчання знання та навички стануть в пригоді здобувачам під час проходження виробничих практик на реальних підприємствах бізнес середовища.

На завершення зустрічі, були висловлені побажання успішних виробничих  практик всім здобувачам.

Особлива подяка нашим захисникам та захисницям, які боронять нас та надають можливість продовжувати наукову та навчальну діяльність на користь нашої країни!

Разом до Перемоги!

Автор: доцент Світлана КОВАЛЬ