ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Кафедра соціальних та поведінкових наук на Дні відкритих дверей ХДАЕУ

Сонячний весняний День відкритих дверей ХДАЕУ надовго залишиться у пам’яті учнів навчальних закладів м.Кропивницького, Кіровоградщини, Херсонщини і викладачів, які представляли спеціальності, кафедри, намагалися максимально залучити учнів до ознайомлення із презентаційними матеріалами.

2 травня 2024 р. на локації кафедри соціальних та поведінкових наук були представлені рекламні та інформаційні матеріали за спеціальностями 015 Професійна освіта (Економіка), 051 Економіка, 053 Психологія. На банері відображена інформація щодо можливості професійної діяльності за всіма рівнями освіти. Крім того, особливий інтерес в учнів викликали фотозони, на яких відображені завдання – асоціації, а також – знайти за почерком вбивцю, маніяка тощо.

Гостям заходу було запропоновано інтуїтивно відшукати пошук вбивці, маніяка і психолога. Після таких спонтанних спроб зацікавленій молоді пояснювали загальну різницю між почерком здорових і психічно хворих людей, а також особливості почерку психологів-графологів. Охочим пропонували завдання із зірочкою – знайти почерк В. Зеленського та Д.Трампа.  Також за допомогою наших фахівців можна було спробувати проаналізувати власний почерк. Більшість відвідувачів були здивовані тим, як багато можна дізнатися про людину за її почерком. А наші здобувачі навчаються аналізувати почерк вже на першому і другому курсах!

Активну участь взяли учні в «Економічній вікторині», відповідали на креативні питання з економіки, отримали за правильні відповіді солодощі. Завідувач кафедри Варнавська І.В. та викладачі (професор Акімова Н.В., доценти Аверчева Н.О., Орлик М.В., Шаумян О.Г., асист.Герлован Я.Е.) надавали консультації, відповідали на питання щодо вступу до ХДАЕУ, спілкувалися з учнями і вчителями.

Захід пройшов у дружній атмосфері, став чудовим початком вступної кампанії, сподіваємося зустрітися з абітурієнтами під час навчання у нашому університеті!