ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Здобувачка спеціальності 073 Менеджмент зайняла перше місце в Всеукраїнському інтелектуальному змаганні серед студентів.

Здобувачі Херсонського державного аграрно-економічного університету взяли участь у Всеукраїнському інтелектуальному змаганні серед студентів, які навчаються на спеціальності 073 “Менеджмент”. Організатором конкурсу виступила кафедра менеджменту організації Одеського Національного економічного університету. Голова організаційного комітету - Ковальов Анатолій Іванович – ректор Одеського національного економічного університету, доктор економічних наук, професор.

Для участі у конкурсі було подано 87 наукових робіт з 39 вищих навчальних закладів. Тільки 60 робіт було відібрано для участі у другому турі Всеукраїнського інтелектуального змагання та захисту на підсумковій науково-практичній конференції.

Херсонський державний аграрно-економічний університет представляла, здобувачка вищої освіти, першого бакалаврського рівня спеціальності 073 Менеджмент - Смолінкіна Олена,  за темою наукової роботи  - RSTUDIO ЯК СУЧАСНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ІНСТРУМЕНТ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ В ПЕРІОД ВОЄННОГО ТА ПОВОЄННОГО СТАНУ під керівництвом - Жосан Г.В. к.е.н, доцента, завідувача кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій. За результатом захисту підсумкової роботи  Олена зайняла  - Перше призове місце, та отримала сертифікат учасника першого ступеня і подяку науковому керівнику.

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів та нових досягнень! Дякуємо організаторам конкурсу за проведення таких заходів у непростий час та ЗСУ за змогу працювати та навчатись!