ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Гостьова лекція від компанії AGROCOP для здобувачів спеціальностей Лісове та Садово-паркове господарство

30 квітня була проведена офлайн лекція для здобувачів спеціальностей «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство», а також студентів Кропивницького аграрного фахового коледжу з навчання щодо застосування агродронів Agras T30. Лектором був запрошений завідувач аграрним сектором компанії AGROCOP Савицький Дмитро.

Він познайомив здобувачів з будовою агродрону AgrasT30, особливостями його обслуговування, застосування в мінливих соціально-економічних та кліматичних реаліях сьогодення. Було наголошено, що використання безпілотних апаратів в сільському господарстві сприяють оптимізації виробництва, точному розподілу ресурсів і більш раціонального використання кожного гектару землі. Впровадження сучасних технологій дозволяє економити бюджет аграріїв та знижувати собівартість продукції.

Використання агродронів дозволяє проводити обробки ділянок зі складним рельєфом, обробляти не тільки сільськогосподарські угіддя, а й великі площі парків, лісопарків та лісів. Вирішуються питання «витоптування» та ущільнення ґрунту, здійснюється моніторинг рослин та діагностування патогенних організмів.

Лектором була наочно продемонстрована робота агродрону, розглянуті його технічні можливості. Студенти ознайомились з його комплектацією, заправкою та безпосередньою роботою. Загалом вийшла жвава дискусія, Дмитро відповів на низку питань стосовно навчання операторів агродронів, його обслуговуванням, ефективністю роботи тощо.

Дякуємо Дмитру Савицькому за цікаву зустріч та сподіваємось на продовження співпраці!