ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

День відкритих дверей

День відкритих дверей – це традиційний захід під час якого випускники закладів загальної середньої освіти мають змогу отримати необхідну інформацію про факультети, спеціальності та освітні програми за якими здійснюється підготовка в університеті, ознайомитися з інформацією про умови вступу до ЗВО, більше дізнатися про міжнародні освітні проекти та студентське дозвілля.

Цього року Херсонський державний аграрно-економічний університет провів День відкритих дверей у мальовничому Дендропарку міста Кропивницький. Святковий концерт та феєричні виступи, захоплюючі тематичні локації для демонстрації кожної спеціальності, це були просто неймовірні враження.

Викладачі кафедри землеустрою, геодезії та кадастру радо зустрічали кожного гостя і надавали консультації щодо особливостей та переваг отримання освіти в ХДАЕУ за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».

Юрій ЯРЕМКО, д.е.н., професор, Наталія ЛАВРЕНКО, к.с.-г.н., доцент, Олена АРНАУТОВА, асистент та Анастасія СМИЧЕНКО, студентка 4 курсу спеціальності «Геодезія та землеустрій» із захопленням розповідали про особливості раціонального використання землі – нашого головного національного багатства! Під час заходу було також продемонстровано роботу спеціалізованого геодезичного обладнання, тож гості заходу та майбутні абітурієнти мали можливість перевтілитися в інженерів-геодезистів – спеціалістів, без яких не відбувається жодне відведення земельної ділянки та не розпочинається жоден будівельний процес.

Чекаємо відвідувачів вже в ролі абітурієнтів ХДАЕУ!