ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Кураторська година – голосування за вибіркові дисципліни по спеціальностям 194 та 141

Згідно Положення про вибіркові дисципліни, кожного навчального року, студенти мають можливість обрати вибіркові дисципліни по своїм спеціальностям. Доцентом кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії Зубенко В.О. з цього приводу було проведено кураторську годину для груп спеціальностей 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка та 194 Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології, 2 курсу.

Куратор нагадала студентам, що вони мають можливість кожного року обирати дисципліни, які вони будуть вивчати у наступному році: із циклів загальної підготовки та дисциплін вільного вибору фахової підготовки по відповідним спеціальностям.

Валентина ЗУБЕНКО коротко нагадала де знаходиться каталог вибіркових дисциплін. Представила список вибіркових дисциплін, які можна обирати, включаючи короткий опис кожного курсу, його мету та особливості.

Розповіла як студенти за допомогою їх електронних кабінетів можуть проголосувати та обрати дисципліни, які допоможуть розширити їх знання і навички в обраній галузі. Донесла інформацію про процедуру голосування.

Докладно розповіла про можливості вибору курсів з урахуванням основної спеціальності студентів та досвіду і порад фахівців галузі, про вплив обраних дисциплін на особистий розвиток та академічний успіх.

Загалом, вибір дисциплін, для студентів, є процесом формування індивідуальної освітньої траєкторії, що дозволяє їм глибше вивчати обрані галузі, розвивати спеціалізовані навички, досліджувати нові області і готуватися до майбутньої професійної кар'єри.

Автор: Зубенко В.О. (08.05.2024р.)