ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Гостьова лекція на тему: «Сертифікація продукції хлібопекарської, макаронної, кондитерської та кулінарної, борошняної»

Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 201 Агрономія, 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, 181 Харчові технології та другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 201 Агрономія у рамках роботи студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій виробництва та переробки сільськогосподарської продукції імені академіка В.Г. Пелиха була проведена гостьова лекція провідним експертом з акредитації відділу акредитації органів з сертифікації продукції Національного агентства з акредитації України Іриною Шевердєєвою.

Гостьову лекцію було проведено з використання платформи Zoom. Питання, які розглядались на лекції, стосувалися сертифікації хлібопекарської, макаронної, борошняної, кондитерської та кулінарної продукції.

Хлібобулочна, макаронна, борошняна, кондитерська та кулінарна продукція належить до групи харчових продуктів, які є надзвичайно важливими для харчування людей і мають велике значення з точки зору якості, чистоти, надійності та ін.

Лекторка розповіла про органи з сертифікації продукції та послуг, а також розкрила порядок їх акредитації.

Під час лекції було розглянуто схеми сертифікації та класифікацію продукції переробної промисловості, яка підлягає сертифікації.

Провідний експерт з акредитації звернула увагу на процедуру сертифікації продукції.

Проведення таких гостьових лекцій є гарною традицією у закладах вищої освіти і забезпечує формування професійних компетентностей здобувачів.

Щиро вдячні Ірині Сергіївні за надзвичайно цікаву, неординарну, фахову лекцію, яку із задоволенням слухали наші здобувачі та отримали нові знання. Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Автор: керівник гуртка, доцент Геннадій КАРАЩУК