ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вітаємо із захистом кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» спеціальності 181 – Харчові технології біолого-технологічного факультету ХДАЕУ

17 червня 2025 року відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів четвертого року денної та заочної форми навчання  за освітньо-професійною програмою «Харчові технології». Захист проходив у дистанційному форматі з використанням платформи Zoom.

Згідно з наказом № 138/КП від 24 квітня 2025 року, екзаменаційну комісію очолив кандидат сільськогосподарських наук, доцент, в.о. завідувача кафедри водних біоресурсів та аквакультури ХДАЕУ – Шевченко Віктор Юрійович.

До складу комісії згідно з наказом №11/ОД від 27 березня 2025 року увійшли: Резвих Ніна Ігорівна – заступник голови ЕК, кандидат технічних наук, доцент кафедри харчових технологій; Горач Ольга Олексіївна – доктор технічних наук, професор кафедри харчових технологій. Секретар ЕК – Фещук Юлія Андріївна, асистент кафедри харчових технологій.

 Під час захисту здобувачі продемонстрували вміння самостійно вирішувати практичні завдання, використовувати сучасні досягнення науки і техніки, а також практичний досвід харчової галузі. Їхні роботи відзначаються актуальністю, практичною спрямованістю та високим рівнем виконання.

Члени комісії наголосили на добрій теоретичній підготовці здобувачів, ґрунтовному володінні матеріалом і впевнених відповідях на поставлені запитання.

Особливо відзначені роботи здобувачів: Шерман А.А., Ланевич Л.І. та Ковбаси К.В.

За результатами успішного захисту усім здобувачам присвоєно освітній ступінь "Бакалавр" зі спеціальності 181 "Харчові технології".

Щиро вітаємо наших випускників з вагомим досягненням і з нетерпінням чекаємо вас на подальше навчання за тією ж спеціальністю для здобуття освітнього ступеня «Магістр»!

Матеріал підготувала: Резвих Н.І.