Захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
18 червня 2025 року на біолого-технологічному факультеті успішно пройшов захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Відповідно до наказу ректора ХДАЕУ № 11/ОД від 27 березня 2025 року затверджено такий склад Екзаменаційної комісії:
НОВІКОВА Наталя Володимирівна – голова комісії, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри, в.о. завідувач кафедри харчових технологій Херсонський державний аграрно-економічний університет.
ЛЮБЕНКО Оксана Іванівна – заступник голови ЕК, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, доцент кафедри технологій виробництва та переробки сільськогосподарської продукції імені академіка В.Г. Пелиха.
КАРПЕНКО Олександр Володимирович – кандидат сільськогосподарських наук, доцент, доцент кафедри технологій виробництва та переробки сільськогосподарської продукції імені академіка В.Г. Пелиха.
ФЕЩУК Юлія Анатоліївна – секретар ЕК, асистент кафедри харчових технологій.
До захисту кваліфікаційних робіт було допущено шість здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання та три здобувачі заочної форми за освітньо-професійною програмою «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва біолого-технологічного факультету. Всі роботи, які були допущені до публічного захисту відповідно до «Положення про порядок перевірки наукових, навчально-наукових, навчально-методичних матеріалів на наявність плагіату». Захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня Херсонського державного аграрно-економічного університету Екзаменаційною комісією у затвердженому складі проходила онлайн, з використанням платформи Zoom.
Переважна більшість здобувачів вищої освіти під час захисту кваліфікаційних робіт показали глибокі теоретичні знання і практичні навички, доповіді супроводжувались презентацією отриманих результатів досліджень. Теми кваліфікаційних робіт були актуальними, мали теоретичну і практичну новизну, тісний зв’язок з проблемами, які виникають у виробничих умовах.
Екзаменаційна комісія відмітила глибокі знання та кращі доповіді здобувачів вищої освіти:
- ШЕВЧУКА Олега Вікторовича на тему: «Оцінка продуктивності молочного стала корів в умовах сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «АГРОКО» Черкаської області»;
- РАДЧЕНКО Тетяни Сергіївни на тему: «Оцінка молочної продуктивності корів української чорно-рябої молочної породи в умовах сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпро» Херсонської області»;
- ГОРГАДЗЕ Давида Джоніковича на тему: «Організація виробництва м’яса перепелів для фермерських господарств типових для південного регіону України».
Дякуємо за плідну роботу голові екзаменаційної роботи кандидату сільськогосподарських наук, доценту кафедри, в.о. завідувачу кафедри харчових технологій НОВІКОВІЙ Наталі Володимирівні.
Щиро вітаємо випускників, чекаємо Вас на подальше навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр»!