ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання Держпродслужби

19 червня 2025 року в режимі онлайн відбулося засідання секції «Безпечність харчових продуктів» науково-методичної ради при Державній службі безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. На виконання наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 15.01.2024 № 16 «Про затвердження положення та складу Науково-методичної ради при Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів» у засіданні взяли участь науково-педагогічні працівники Херсонського державного аграрно-економічного університету біолого-технологічного факультету к.с.-г.н., доцент завідувач кафедри харчових технологій Наталя НОВІКОВА та д.т.н., професор кафедри харчових технологій Ольга ГОРАЧ.

В результаті зустрічі було проведено розгляд та затвердження проєктів методичних рекомендацій: «Діагностика ньюкаслської хвороби вірусологічними та серологічними методами», «Діагностика грипу птиці вірусологічними та серологічними методами», «Науково-практичні рекомендації з бактеріологічної діагностики кампілобактеріозу тварин та птахів», «Відбір зразків (проб) харчових продуктів для вимірювання жирнокислотних профілів, враховуючи транс-ізомери жирних кислот».

Сергій ЗАХАРІН заступник Голови Держпродспоживслужби з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації – Голови Науково-методичної ради при Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів окреслив перспективні напрями роботи науково-методичної ради.