ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист, що наближає до мрії: здобувачі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа стали бакалаврами!

Червень став місяцем завершення важливого етапу в  житті здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Вони пройшли непростий, але надзвичайно важливий шлях:

-              попередній захист;

-              атестаційний екзамен;

-              захист кваліфікаційних робіт бакалаврів.

Тематика робіт була сучасною, актуальною та амбітною. Вона охоплювала як український, так і міжнародний досвід, поєднувала практичні рішення та стратегічне мислення. Ось лише кілька прикладів:

-              Безбар’єрність як важлива складова індустрії гостинності;

-              Сучасні кулінарні тренди та кейтеринг-індустрія в Україні;

-              Вплив гастроблогерів на розвиток ресторанної культури;

-              Оцінка стану та перспектив розвитку ресторанного бізнесу в Україні та Бельгії;

-              Цифрові HR-системи та автоматизація управління персоналом;

-              Удосконалення бренд-менеджменту готельних закладів;

-              Франчайзинг як провідна форма управління у сфері HoReCa;

-              Психологія споживача, якість сервісу, стратегія обслуговування – і не тільки!

Позаду – хвилювання, недоспані ночі. Попереду – професійний старт і нові виклики.

Ми щиро дякуємо всім, хто був поруч:

-              екзаменаційній комісії – за підтримку, витримку та об’єктивність упродовж усіх днів захистів;

-              голові комісії – за фахову оцінку і доброзичливе ставлення;

-              керівництву університету – за створення можливостей для навчання в непростих умовах;

-              викладачам – за знання, наставництво й натхнення;

-              науковим керівникам – за терпіння, поради і неоціненну допомогу у доопрацюванні та вдосконаленні  робіт;

-              батькам і рідним – за віру, любов і те, що були поруч у найважливіші моменти.

А найголовніше – дякуємо Збройним силам України, завдяки яким наші здобувачі мали змогу вчитися, зростати і завершити цей важливий етап.

Віримо, що  знання й уміння наших випускників працюватимуть на користь України, її розвиток і відбудову.

 

Автор: Вікторія Дуга – старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, секретар ЕК