Готельно-ресторанний і туристичний бізнес зблизька: практика з історією, смаком і сучасними рішеннями
Студенти 3 курсу спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм захистили звіти з комплексної виробничої практики з фаху. Вона стала справжнім зануренням у світ культури, сервісу, туризму та гастрономії.
Практика проходила на базі знакових об'єктів гостинності: від Національного музею народної архітектури та побуту України – до туристичних агенцій, ресторанів із кухнею різних народів світу (українська, японська, китайська) та історичних готелів, що стали візитівкою міст України.
Попри виклики часу, наші студенти з гідністю пройшли усі етапи практичної підготовки з великим ентузіазмом і віддачею.
Дякуємо партнерам і стейкхолдерам за підтримку! Ви ділитеся досвідом, відкриваєте можливості й надихаєте студентів рухатися вперед.
Пишаємося нашими практикантами! Вони здобули не лише глибокі знання, а й безцінний практичний досвід, що неодмінно стане надійною основою їхнього професійного становлення в індустрії гостинності.
Автор: Вікторія ДУГА, старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, керівник практики