Виробниче заняття для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології
17 вересня 2025 р. у розрізі вивчення дисципліни «Технологічне обладнання харчової промисловості з основами проєктування» було проведено виробниче заняття для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології на базі закладу MBarGo, що знаходиться в м. Одеса. Здобувачка першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання Оксана СКОРОХОД, яка працює в закладі MBarGo продемонструвала технологічне обладнання, що використовується для створення кубинських гастрономічних страв та інноваційних методів приготування їжі в закладі. Здобувачі мали можливість ознайомитися з меню закладу та побачити весь технологічний процес приготування напівфабрикатів методом Су вид, також ознайомитися з технологією приготування страв та особливостями роботи з використання Фрай топу, фритюрниці, слайс машини та іншого технологічного обладнання.
Виробниче заняття з харчових технологій - це практичне навчання для студентів, які здобувають спеціальність у цій галузі, де вони отримують навички роботи на підприємствах харчової промисловості. Таке заняття знайомить з реальними умовами роботи на підприємствах харчової галузі.
Щиро дякуємо Оксані та закладу MBarGo за проведене знайомство з виробництвом та майстер класами у виробничих умовах!