Попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня другого року навчання спеціальності 181 Харчові технології
15 грудня 2025 року в онлайн-форматі відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня другого року навчання за освітньо-професійною програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології.
Під час заходу здобувачі представили основні результати власних наукових досліджень, виконаних упродовж навчання. У доповідях було висвітлено актуальність обраних тем, чітко сформульовано мету, завдання та об’єкт дослідження, охарактеризовано використані методи, а також продемонстровано практичне значення отриманих результатів. Усі доповіді (100%) супроводжувалися презентаціями.
Наукове керівництво кваліфікаційними роботами здійснювали: к.с.-г.н., доц. Балабанова І.О., к.с.-г.н., доц. Новікова Н.В., к.с.-г.н., доц. Ряполова І.О., д.т.н., проф. Горач О.О., к.т.н., доц. Резвих Н.І., к.с.-г.н., доц. Вогнівенко Л.П., к.т.н., доц. Сумська О.П.
Члени комісії поставили низку фахових запитань, спрямованих на поглиблене розкриття тем досліджень та перевірку рівня теоретичної підготовки і практичних навичок здобувачів.
За підсумками попереднього захисту встановлено, що теми кваліфікаційних робіт є актуальними, мають теоретичну та практичну новизну, а також тісно пов’язані з реальними проблемами сучасного харчового виробництва.
Бажаємо здобувачам вищої освіти успішного захисту кваліфікаційних робіт за спеціальністю 181 Харчові технології.




















