ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Молодіжний рейтинг «ТРІУМФ РОКУ».

В Херсоні 13 грудня підводили підсумки роботи 2016 року і обирали тих, хто став найкращим серед молоді у різноманітних сферах життя — молодіжний рейтинг «ТРІУМФ РОКУ».

Глядачі почули і побачили кращих в кожній із номінацій. Урочистий захід відкрив Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко.

Проект проводиться за ініціативи молодіжної організації «Спектр.ЮА» — керівник Валентина Кісельова, при підтримці Управління молоді та спорту Херсонської міської ради, Мета молодіжного рейтингу «ТРІУМФ РОКУ» — підвищення молодіжної громадської активності та молодіжного руху у різних сферах життя, підтримки професіональної підприємницької діяльності молоді в галузях економіки, господарства, освіти, медицини, культури та ін., підтримки діяльності молодіжних громадських об’єднань, розвитку студентських ініціатив та волонтерського руху, сприяння розвитку інтелектуального і творчого потенціалу молоді, консолідація молоді та студентства міста у різних сферах молодіжної політики для економічного, соціального, культурного розвитку м. Херсона та підвищення його іміджу серед інших міст України.

Переможці в номінаціях:

„Кращий молодий підприємець року” — Смірочинська Дарія Олександрівна

„Кращий волонтер року” — Студентський актив факультету фізичного виховання та спорту ХДУ

„Кращий студент” — Мандич Тамара Михайлівна

„Краща молодіжна громадська організація” — Херсонський осередок ВМГО «Студентська республіка» — Голова Білоконь Катерина Сергіївна

„Кращий молодіжний лідер року” — Вибранський Віталій Вадимович

„Кращий в галузі культури та мистецтва” — Костюк Аліна Сергіївна

„Кращий молодий науковець” — Федорова Тетяна Володимирівна , доцент кафедри менеджента, ДВНЗ «ХДАУ»

„Кращий молодіжний захід” — «Поетична шафа», організатор - Мовчан Альона Ігорівна  студентка економічного  факультету ДВНЗ «ХДАУ»

„Відкриття року ” — Краса при надії – ексклюзивний на півдні України конкурс краси для вагітних; організатори — Орлова Ольга та Гладка Юлія

„Кращий в професійній діяльності ” — Кононець Наталя Григорівна  помічник ректора з виховної та культурно-масової роботи   ДВНЗ «ХДАУ»

„Кращий молодий спортсмен року” — Мерешко Єлизавета Данилівна.

Щіро вітаємо переможців, та бажаємо їм майбутніх успіхів та натхнення в подальшій роботі

Автор: Кононець Н.Г.