ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

День практичної підготовки для студентів на філії ТОВ «Асоціація дитячого харчування»

 ТОВ «Асоціація дитячого харчування» - це українська компанія-виробник, яка представляє Торговельну Марку «Карапуз». ТМ «Карапуз» - це широкий вибір соків, фруктових і овочевих пюре.

Вся продукція ТМ «Карапуз» проводиться на Херсонському консервному заводі, які мають давні традиції виробництва дитячого харчування. Вигідне географічне розташування заводу дозволяє свіжим фруктам і овочам відразу надходити на переробку, що називається «з лану до столу» .

При виробництві соків і пюре «Карапуз» використовують тільки натуральні овочі і фрукти, а не їх концентрати. Соки та пюре є абсолютно натуральними. Їх готують шляхом механічного віджиму свіжих фруктів і овочів, а потім проводять теплову обробку, тобто, пастеризацію або стерилізацію. Така технологія дозволяє зберегти в готовому продукті всі вітаміни і мікроелементи, що необхідно для повноцінного харчування малюка.

 

Студенти подякували організаторам проекту та власнику філії ТОВ «Асоціація дитячого харчування» за надану можливість ознайомитися з підприємством та за цікаву екскурсію.