ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

ВОДА ДЛЯ АГРОСЕКТОРУ

 

21 лютого 2017 року на базі регіонального тренінгового центру «Партнерство у сталому водопостачанні для сільськогосподарського розвитку» факультету водного господарства, будівництва та землеустрою Херсонського державного аграрного університету в рамках проекту USAID «Вода для агросектору» пройшов тренінг на тему «Особливості залучення фінансових джерел до програм із реконструкції та будівництва нових польових зрошувальних систем та комунальних водогонів».

В тренінгу приймали участь студенти, які навчаються на старших курсах зі спеціальності "Гідромеліорація", викладачі факультету, представники органів місцевого самоврядування.

Під час тренінгу регіональним координатором проекту USAID «Вода для агросектору»  у Херсонській області Олексієм Ліпковим було презентовано результати роботи проекту на території Херсонської області та подальші шляхи співпраці.

Завідувач кафедри сільськогосподарських меліорацій Херсонського державного аграрного університету Людмила Грановська в своїй доповіді розповіла про підготовку Державної Стратегії відновлення та розширення площ зрошення, стан її розробки та плани реалізації.

Автор: Доцент кафедри с.-г. меліорацій та ЕП - Євгеній Волочнюк