ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

14 березня 2017 року в ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» відбулися молодіжні дебати на тему: «Роль молоді у розвитку агробізнесу»

За сприяння Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) та Інституту підвищення кваліфікації та перепідготовки ХДАУ студенти, агроінтерни та викладачі прийняли участь у молодіжних дебатах на тему: «Роль молоді у розвитку агробізнесу».

Головне питання даного заходу – співпраця викладачів та студентів ХДАУ разом з проектом UHBDP як запорука успішного формування майбутніх фахівців сільського господарства.

У дебатах взяли участь координатор проекту директор Інституту ПКП професор Аверчев Олександр Володимирович, в.о. завідувач кафедрою доцент Стратічук Наталія Володимирівна, а також студенти агроінтернатури та студенти 2 курсу агрономічного факультету.

 

На засідання висвітлювалися питання щодо модернізації навчального процесу як запорука успішної підготовки майбутніх фахівців (агроінтерн проекту Панідіна Вікторія), сучасного бачення значення практичної підготовки студента в розвитку агробізнесу (агроінтерн проекту Дудченко Вікторія), перспективності агробізнесу для молоді (агроінтерн Білоус Людмила), заходів підвищення ролі молоді у розвитку агробізнесу (агроінтерн Павлюк Карина), органічного землеробство невід’ємної складової сучасного агробізнесу (студент 5 курсу Петухов Максим), участі студентського активу в активізації зацікавленості молоді у розвитку агробізнесу (заступник голови студентського самоврядування Мовчан Альона).

Автор: Сімонова Оксана