ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбулося засідання двох секцій щорічної Регіональної студентської науково-практичної конференції з економічних дисциплін.

6 березня 2017 року відбулося засідання двох секцій («Економіка підприємства»; «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») щорічної Регіональної студентської науково-практичної конференції з економічних дисциплін.

У конференції брали участь 59 студентів економічного, біолого-технологічного факультетів й факультету рибного господарства та природокористування. З доповідями на засіданнях секцій виступили 17 осіб.

За підсумками конференції посіли наступні місця і нагороджені грамотами:

за І-е місце    -    Хлистова Катерина Олександрівна – студентка 3 курсу ЕФ

за ІІ-е місце   -    Мовчан Альона Ігорівна – студентка 4 курсу ЕФ

-  Безкровна Катерина Володимирівна -  студентка 4 курсу БТФ

за ІІІ-є місце  -    Клєпцов Дмитро Сергійович – студент  4 курсу ЕФ

-          Пасєчко Дітріх-Володимир Дмитрович – студент 4 курсу БТФ

-          Завгородня Марина Сергіївна – студентка 4 курсу ЕФ

Дипломами за участь у конференції нагороджені студенти:  Зозуля Є.О.  (4 курс БТФ), Довгопол А.В. (3 курс ФРГП), Коваленко А.О. (3 курс ФРГП), Рикун Є.В. (2 курс ЕФ), Гарафон С.Г. (3 курс ФРГП), Кондратенко В.М. (4 курс ЕФ), Довгополова М.С. (2 курс ЕФ), Дедіков В.О. (3 курс ЕФ), Гончар С.В. (3 курс ЕФ), Покотило О.П. (5 курс ЕФ).

У доповідях висвітлювалися теми стратегії розвитку аграрного сектору економіки, підвищення інвестиційної  привабливості регіону, перспективних напрямів конкурентних переваг підприємств, інноваційних технологій у виробництві та збуті продукції, а також напрямів та чинників розвитку підприємництва в Україні.

Слід відмітити також інтерес студентів до проблем адаптації підприємств до поточної економічної ситуації  в Україні та світі.

Усі доповіді супроводжувалися презентаціями та ілюстративним матеріалом. Їх зміст відображає високу ступінь підготовки студентів науковими керівниками.

ДЯКУЄМО ЗА УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ!!!