ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Круглий стіл: «Стан та перспективи розробки проектів організації територій садів, виноградників та ягідників»

13 квітня 2017 року відбувся круглий стіл:  «Стан та перспективи розробки проектів організації територій садів, виноградників та ягідників» Захід було організовано в рамках співпраці з Українським проектом бізнес розвитку плодоовочівництва UHBDP.

Відкрив круглий стіл директор ІПКП д.с.-г.н., професор Аверчев О.В. наголосив на тому, що круглий стіл – це  ефективний механізм розширення знань та прийняття науково-обгрунтованих рішень. Побажав учасникам розширити знання  з питань відведення земельних ділянок та організацію території під багаторічні плодоягідні насадження та дізнатися про перспективи сьогодення проектів землеустрою. Учасники круглого столу отримали інформацію про майбутні організаційні заходи в яких вони також зможуть прийняти участь  в рамках Проекту UHBDP.

Завідувач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Дудяк Н.В. зазначила, що вислів «сісти за круглий стіл» означає почати доброзичливий обмін думками, знаннями, практичними навичками. У нас є чудова нагода сісти за наш круглий стіл для обговорення питань сучасного стану та перспектив розробки проектів з організації території під виноградники та сади. 

Участь у круглому столі взяли студенти 2,3 та 4 курсів та викладачі спеціальності «Геодезія та землеустрій», факультету водного господарства, будівництва та землеустрою. Учасники мали змогу ознайомитись з новітніми проектам та обговорити питання майбутніх перспектив, щодо оформлення нових проектів організації територій садів, виноградників та ягідників

 

Учасники круглого столу висловлюють щиру подяку керівництву проекту UHBDP та його високофаховій команді за підтримку у проведенні круглого столу!!!

Автор: завідувач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Дудяк Н.В.