ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Інформаційно-бібліографічна діяльність в цифровому середовище

З метою підвищення рівня знань, умінь студентів користуватися науковою літературою та ефективно використовувати існуючий  літературний потенціал Наукової бібліотеки Херсонського ДАУ, 12 квітня 2017 р. відбулася екскурсія-семінар для студентів факультету водного господарства, будівництва та землеустрою, спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» під керівництвом доцента Дудяк Наталії Василівни.

Організувала екскурсію-семінар за темою: «Інформаційно-бібліографічна діяльність в цифровому середовище» завідувач Науковою бібліотекою Херсонського ДАУ Анічкіна Наталія Василівна студентам були представленні нові підручники, навчальні посібники та наукова література  з питань землеустрою, геодезії та кадастру, які стануть у пригоді під час навчання та написання курсових робіт, а в майбутньому кваліфікаційних проектів. 

 

Провела екскурсію-семінар завідувач інформаційно-бібліографічним відділом Братішевська Світлана Михайлівна, яка ознайомила студентів з побудовою каталогу пошуку необхідної наукової інформації  та ознайомила студентів з сучасними вимогами оформлення бібліографічного опису в списку використаних літературних джерел.

 

Бібліотекар Шапар Юлія Іванівна пояснила  правила користування електронним каталогом та нагадала, що доступ до Електронного каталогу Наукової бібліотеки Херсонського державного аграрного університету  знаходиться за адресою: www.ksau.ks.ua:8087

 

Загальноосвітня екскурсія-семінар вийшла цікавою та корисною, ознайомивши студентів з можливістю вивчення нових матеріалів та давши напрямки пошуку необхідної літератури.

 Студенти висловлюють щиру подяку всім працівникам Наукової бібліотеки Херсонського ДАУ за цікаву зустріч!!!

Автор: завідувач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Дудяк Н.В.