ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Навчально-практичний виїзд до компанії національного рівня «Чумак»

 

 

 

Під час виїзного заняття студенти були ознайомлені з історією розвитку компанії, метою її створення та місією. Корпоративним слоганом компанії є – «С поля до столу», оскільки виробничі потужності компанії розташовані безпосередньо на сільськогосподарських полях і вся зібрана овочева продукція протягом декількох годин поступає на завод для переробки.

Студентів ознайомили з технологіями переробки сільськогосподарської продукції та технологічними лініями італійського виробництва,  роботою логістичного центру, який є найбільшим в Україні і представляє собою технологію 5-ярусного збереження продукції. Крім того студенти і викладачі факультету відвідали лабораторію якості продукції.

Компанія вперше в України запровадила систему краплинного зрошення овочевих культур, що дозволило збільшити врожайність томатів у 5 разів. На сьогоднішній день компанія виробляє  близько 80 видів продукції і є одним із найвідоміших брендів в Україні.

Студенти також ознайомилися з роботою Каховської зрошувальної системи, яка забезпечує поливною водою сільськогосподарські поля на яких вирощується овочева продукція компанії.

 

Також відвідали Управління Північно-Кримського каналу та ознайомились з подачею та розподілом води між фермерськими господарствами та сільськогосподарськими підприємствами, які вирощують овочеву продукції для компанії «Чумак».

Керівництво факультету щиро вдячно офісу Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP), що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, реалізується та співфінансується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA).