ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

В Аграрному пройшов «SOAP FEST» - фестиваль мила

Є такий рецепт: щодня робити щось нове - ходити в нове місце, відвідувати новий захід, щоб "розтягнути" час і ці місяці запам'яталися, а не пролетіли непомітно і безслідно.

Тому ми заглянемо ненадовго в життя майстерні аграрних миловарів, яка знаходиться на території ДВНЗ «ХЕРСОНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ», а саме на кафедрі технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції.

15 червня 2017 р., о 11:00 год., на території дендрологічного парку університету, кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції провела «SOAP FEST» - фестиваль мила.

У програмі були наступні події:

  • Ø Відкриття «SOAP FEST».
  • Ø Виставка – продаж мила ручної роботи.
  • Ø Пізнавальна вікторина.
  • Ø Оголошення переможця вікторини.
  • Ø Вручення ГОЛОВНОГО ПРИЗУ - білетів в кіно.

На заході експерти-доповідачі у своїх виступах охопили різні аспекти оформлення мила з нуля, проведення майстер-класу, складання рецептів мила, підбір ефірних масел.

Учасники заходу прослухали тематичні сесії: виробництво косметика з сільськогосподарської продукції, мило з нуля з використанням основної сировини (рослинних і тваринних жирів), сільськогосподарська сировина база для косметичної продукції. З доповіддю про теоретичні аспекти виступали студенти агрономічного і біолого - технологічного факультетів, які розповіли про омилення жирів і показники омилення.

Також були порушені питання створення цікавих дизайнів мила з сировини (рослинних і тваринних жирів), теорія поєднання кольорів в миловарінні, профілі жирних кислот і секрети успіху аграрних миловарів.

Такий широкий спектр питань зробив захід цікавим для великої кількості людей.

На «SOAP FEST» завітали і герої казок «Тисяча і одна ніч», які за допомогою забави з мильних бульбашок залучали малечу та їх батьків до фестивалю! Атмосферу безмежної радості створював веселий гомін малечі, який лунав Дендропарком.

Свято пройшло весело, змістовно, насичено.

ФОТОЗВІТ ІЗ «SOAP FEST» - ФЕСТИВАЛЬ МИЛА

Автор:Кафедра ТПтаЗСГП., к.с-г.н.,доц. Левченко Максим Валерійович