ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Ректорат: завершення навчального 2016/2017 року, підготовка до вступної кампанії

 

 

 Ректор наголосив на посиленні роботи по залученню абітурієнтів з Криму та використання в повній мірі механізму, який прописаний в Законі № 6116 «Про внесення змін до Закону України «Про вищу освіту» щодо забезпечення права на здобуття вищої освіти осіб, місцем проживання яких є тимчасово окупована територія України». Посилити роботу з учасниками антитерористичної операції через Центр допомоги учасникам АТО при Херсонській ОДА, міські та районні військкомати.

 

 Юрій Кирилов зазначив, що в університеті завершується здача іспитів та захист дипломних робіт і деканам факультетів треба посилити роботу зі студентами 4 курсу щодо продовження їх навчання за ступенем «Магістр».

Випускаючим кафедрам університету в обов’язковому порядку електронний варіант дипломних робіт здавати в Навчально-методичний відділ.

 

Перший проректор, проректор з НПР, Юрій Яремко, зазначив, що по кожному підписаному меморандуму факультети готують плани заходів, визначаються з відповідальними особами за їх втілення.

 

У підсумку, ректор Юрій Кирилов дав ряд доручень. Деканам – до початку вступної кампанії підготувати та розповсюдити інформаційні листівки для абітурієнтів Криму; першому проректору, відповідальному секретарю визначитися з планом заходів по «Україна-Крим» та почати активну роботу по реалізації запланованих заходів разом із ЦКМ.

Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

 

Author: Стукан Т.