ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Запрошуємо до участі у обласному Форумі експортерів плодоовочевої групи Херсонщини

Шановні фермери!

Запрошуємо Вас взяти участь у обласному Форумі експортерів плодоовочевої групи Херсонщини, який пройде 19 липня 2017 року у місті Херсон, в приміщенні ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" (м. Херсон, вул. Стрітенська, 23). Форум є ключовим публічним заходом з приводу створення громадської спілки «Таврійський клуб експортерів». На форумі будуть присутні більше 40 фермерських хазяйств, представники міжнародної технічної допомоги країн Європи, Канади і США та експерти в темі експорту сільгосппродукції у ЄС. 

Контакти організаторів: 095-946-01-58, 096-394-60-53

За посиланням ви можете зареєструватися на Форум - https://docs.google.com/forms/d/1eVjMnlPlDiqX3Ltk8KrjAUEXZGqBy4rcqwot104rR4I/edit?usp=sharing

Програма Форуму - https://drive.google.com/file/d/0B_z5azUaC7bCV0xfemR4WVozb2M/view?usp=sharing

ГС «Таврійський клуб експортерів» створюється як спілка для захисту прав і інтересів фермерів-експортерів та допомозі виходу товарів на зовнішні ринки. Детальніше з проектом можна ознайомитись на сторінці - https://www.facebook.com/ClubExporter/.

ГО АРР Таврійського об'єднання територіальних громад є реалізатором багатьох проектів, які мають на меті розвиток регіону через малий і середній бізнес, допомогу розвитку аграрної сфери Херсонщини та побудові комунікацій. Форум плодоовочівників Херсонщини буде реалізований в рамках міжнародного проекту «Діалог зі сприяння торгівлі» за сприяння Європейського Союзу (http://ec.europa.eu/europeaid).

Автор: Карташова Ольга Григорівна – доцент кафедри публічного управління та адміністрування