ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбір студентів на стажування по грантовій програмі від Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP)

28 вересня 2017 року в Інституті підвищення кваліфікації та перепідготовки відбулося засідання конкурсної комісії заключного етапу відбору студентів на стажування по грантовій програмі від Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP).

У засіданні конкурсної комісії взяли участь заступник менеджера проекту UHBDP Терновський В.О., проректор з наукової роботи, координатор проекту по роботі з ДВНЗ «ХДАУ», професор Аверчев О.В., координатор Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва в Херсонській області, керівник ГО «Земля Таврії» Синюк О.Д., директор Інституту зрошуваного землеробства НААН, професор Вожегова Р.А., директор Агрофірми радгосп «Білозерський» Шишенко В.В., генеральний директор ТОВ «НВП «5 ЕЛЕМЕНТ» Білий В.М., фахівець з навчання персоналу групи компаній «Агрофьюжин» Писарева К.Г., директор ХФ «Інституту охорони грунтів України» Мельник М.А., юрист ХФ ТОВ «Асоціації дитячого харчування» Гололобов М.І., представники від агрономічного факультету декан, доцент Мринський І.М., доцент Рудік О.Л. та Іванів М.О., від економічного факультету д.е.н. Руснак А.В. та доцент Губа М.І., від факультету водного господарства, будівництва та землеустрою перший проректор, проректор з науково-педагогічної роботи, д.е.н. Яремко Ю.І. та доцент Дудяк Н.В., від факультету рибного господарства та природокористування доцент Стратійчук Н.В та доцент Назаренко С.В., від біолого-технологічного факультету доцент Бурак В.Г., а також студенти, які пройшли перший етап відбору. 

 

На фото: відкриття засідання конкурсної комісії, привітання учасників від заступника менеджера проекту UHBDP Терновського В.О.

 

На фото: відкриття засідання конкурсної комісії, привітання учасників від координатор Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва в Херсонській області, крівник ГО «Земля Таврії» Синюк О.Д.

 

На фото: учасники конкурсного відбору серед студентів ХДАУ, які претендують на участь в агроінтернатурі

 

На фото: привітання учасників від директора Інституту зрошуваного землеробства НААН, професора Вожегової Раїси Анатоліївни та запрошення майбутніх агроінтернів до співпраці.

 

На фото: привітання учасників від директора Агрофірми радгосп «Білозерський» Шишенка Віталія Васильовича та запрошення майбутніх агроінтернів до співпраці.

 

На фото: привітання учасників від генерального директора ТОВ «НВП «5 ЕЛЕМЕНТ» Білого Володимира Миколайовича та запрошення майбутніх агроінтернів до співпраці.

 

На фото: привітання учасників від фахівця з навчання персоналу групи компаній «Агрофьюжин» Писаревої Катерини Геннадіївни та запрошення майбутніх агроінтернів до співпраці.

 

На фото: привітання учасників від директора ХФ «Інституту охорони грунтів України» Мельника Михайла Андрійовича та запрошення майбутніх агроінтернів до співпраці.

 

На фото: привітання учасників від юриста Херсонського філіала ТОВ «Асоціації дитячого харчування» Гололобова М.І.,та запрошення майбутніх агроінтернів до співпраці.

Представники господарств провели співбесіду з кожним претендентом в агроінтернатуру, обговорили питання з членами конкурсної комісії по професійній підготовці студентів. За результатам співбесіди з претендентами на участь у Грантовій програмі стажування від Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP кожен з представників господарств представив конкурсній комісії свої пропозиції, щодо відібраних претендентів для проходження агроінтернатури.

На фото: учасники конкурсного відбору серед студентів ХДАУ, які претендують на участь в агроінтернатурі

Вітаємо студентів з новими можливостями практичної підготовки!!!

Автор: начальник відділу ІПКП Барсук Ю.В.