ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь представників Херсонського державного аграрного університету в тренінгу «Проєвропейська свідомість сільських громад – шлях реформування країни».

10 жовтня в м. Херсон завершився тренінг «Проєвропейська свідомість сільських громад – шлях реформування країни», в рамках проекту «Просування реформ в регіони» Інституту економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейської правди» за підтримки Європейського Союзу громадська організація «Всеукраїнська Демократична дія».

Головною метою тренінгу було підвищення знань громадських активістів сільських громад в питаннях, пов’язаних з імплементацією Угоди про асоціацію Україна - ЄС та Порядку денного асоціації, враховуючи регіональні особливості та специфіку, а також сприяння збільшенню впливу громадськості на проведення проєвропейських реформ у регіонах.

На даному заході виступив з доповіддю завідувач кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції, доктор с.- г. наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, член-кореспондент НААНУ Пелих Віктор Григорович на тему: «Регіональний вимір розвитку сільського господарства»

Участь у тренінгу від університету прийняли : Губа Марина Ігорівна – кандидат, с.-г. наук, доцент, Ушакова Світлана Валеріївна – кандидат, с.-г. наук, асистент, Шевердєєва Ірина Сергіївна – аспірант, Юзюк Тетяна Володимирівна – аспірант.

Автор: Шевердєєва І.С.- аспірант.