ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Дуальна освіта майбутніх землевпорядників

 Продовжуємо експеримент  щодо підготовки та впровадження дуальної освіти для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» в якому беруть участь студенти третього курсу під керівництвом старшого викладача кафедри Куракової Л.Г.

 

Перший проректор Яремко Ю.І. та завідувач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Дудяк Н.В. відвідали підприємство воочию побачили процес ефективного поєднання теоретичного і практичного підходу за принципом 50 на 50 - навчання у навчальному закладі та стажування на підприємстві.

Директор КТ НВФ «Нові технології» Домків Василь Романович переконаний, що залучення студентів до виконання практичних завдань протягом семестру сприяє поглибленому і цілеспрямованому засвоєнню теоретичних знань, які студенти отримують на лекційному курсі в університеті. Така форма навчання сприяє більшій інтеграції освіти, науки і бізнесу.

 

Кожен студент прикріплений до фахівця фірми, який надає йому завдання, перевіряє і відповідає на питання.

Досвідчений фахівець Прут Тетяна Віталіївна корегує студентів 3 курсу Филь Ангеліну і Овчинникова Богдана. Під її керівництвом Ангеліна і Богдан  вже навчилися розробляти технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, робити обмінні файли кадастрової інформації в форматі in4 та у  форматі  XML за допомогою програмного забезпечення Digitals.

 

Щиро вдячні за підтримку директорам

приватного підприємства "Нові Технології - ГІС", КТ НВФ «Нові технології»

Домків Василю Романовичу та  Домків Павлу Васильовичу

 їх фахівцям:

Ларіній Світлані Миколаївні 

Прут Тетяні Віталіївні

Косяковій Ользі Євгенівні

Оскаленко Василю Павловичу

Остапусі Сергію Володимировичу

 

Далі буде…

 

 Автор: завідувач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Дудяк Н.В.